Филмът по книгата на Джоан Роулинг Фантастични животни: Престъпленията на

...
Филмът по книгата на Джоан Роулинг Фантастични животни: Престъпленията на
Коментари Харесай

Ето го първия трейлър на „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд”

Филмът по книгата на Джоан Роулинг „ Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд ” е втората от общо пет елементи от " Магьосническия свят " на английската писателка. 

В края на първия филм „ Фантастични животни и къде да ги намерим ”, могъщият тъмен магьосник Гелърт Гриндълуолд (изигран от Джони Деп) е хванат от MACUSA или Magical Congress of the United States of America (Магичният конгрес на САЩ) благодарение на зоомага Нют Скамандър (актьорът Еди Редмейн). Но Гриндълуолд съумява да избяга и стартира да събира почитатели, не подозиращи за истиинската му цел – да сътвори линия чистокръвни магове, които да господстват над останалите същества.

В опит да осуети проектите на Гриндълуолд, младият Албус Дъмбълдор (Джъд Лоу) се обръща за помощ към някогашния си студент Нют, който се съгласява да помогне без да допуска за опасностите, които ги чакат. Любовта и другарството биват поставени на тестване пред все по-сериозно разединяващия се свят на магьосниците.

В функциите още веднъж ще видим Джони Деп, Еди Редмейн, Катрин Уотърстън, Дан Фоглър и други

А в този момент да се потопим за малко в магьосническия свят със идващия филмов откъс, качен в YouTube страницата на Warner Bros. Pictures.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР