Филмът на Яна Титова е най-гледаното заглавие за изминалия уикендВторият

...
Филмът на Яна Титова е най-гледаното заглавие за изминалия уикендВторият
Коментари Харесай

Филмът ДИАДА на Яна Титова е най-гледаното заглавие за изминалия уикенд

Филмът на Яна Титова е най-гледаното заглавие за миналия уикенд

Вторият филм на Яна Титова след супер сполучливия " Доза Щастие “ също се радва на извънреден интерес и към този момент се трансформира във любимец на феновете през миналия уикенд. " ДИАДА “ взе 4 награди " Златна роза “, а редом с премиерата си у нас, тази събота получи и приз от фестивала в Котбус, където беше отличен с огромната премия в категория U18 Youth Film Competition. " ДИАДА “ бе най-гледаното заглавие от киноманите у нас и притегли 12 526 фенове в салоните в цялата страна, като регистрира доходи от над 156 хиляди лв. за първите си дни на огромен екран. Днес филмът ще бъде показан в конкурсната стратегия и на фестивала в Талин, един от най-реномираните кинофоруми в света с клас А.

След родната продукция се подреждат дълго чакани заглавия с многомилионен бюджет като " Капитан Марвел 2 “, също за първа седмица в кината, следван от " Тролчета: Бандата се събира “.

" ДИАДА “ се концентрира върху историята на Дида, 16-годишно момиче от дребен град, което мечтае да замине при майка си в Америка, където да сбъдне и друга своя съкровена цел – да учи изобразяване. За броени часове животът ѝ се прекатурва, а нужната поддръжка липсва както от страна на най-хубавата ѝ другарка Ива, по този начин и от страна на възрастните.

Въпреки тематиката на кино лентата, която на пръв взор притегля по-скоро младежка публика, филмът пленява всички генерации. Доказателство за това са стотиците мнения и известия с мнения в другите обществени мрежи, отправени досега към екипа и към формалната страница на кино лентата, част от тях – сравняващи го с паметния " Вчера “. Изключително положителна е оценката и за безапелационните превъплъщения както на основните героини, изиграни от дебютантките Маргарита Стойкова и Петра Църноречка, по този начин и на одобрените експерти.

В главния актьорски състав на " ДИАДА “ влизат редица обичани артисти като Иван Бърнев, Силвия Лулчева, Стоян Дойчев, Ирмена Чичикова, Цветан Алексиев, Васил Бинев, Жаклин Дочева и други. В фаворитка на публиката се трансформира и Жана Яковлева, шеф на Българския културен институт в Рим, която влиза в ролята на учителката по математика.

Филмът е сниман в Ямбол през лятото на 2022 година. Операторската работа е дело на Мартин Балкански.

" ДИАДА “ е продукция на PORTOKAL, в копродукция с NO BLINK PICTURES, SONUS и RIGHT SOLUTIONS и с поддръжката на Национален кино център, Творческа Европа и Национален фонд " Култура “. Продуценти са Ваня Райнова, Александър Алексиев и Ники Стоичков. Разпространява NO BLINK FILM. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Още по тематиката:общо вести по тематиката: 195013.11.2023 »Ето я секси готвачката Лора преди корекциите13.11.2023 »Бивша шефка на bTV отиде в Нова телевизия на огромен пост13.11.2023 »Деси Цонева готви нещо ново13.11.2023 »Иван и Ирина - романтиката е жива13.11.2023 »Джаферович украсиха коледната елха13.11.2023 »Джулиана Гани разгласява прочувствено клипче в обществените мрежипредишна страница[ 1/325 ]следващата страница

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един потребит
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР