Филмът Майка разказва за една алтернативна форма на родителство. Това

...
Филмът Майка разказва за една алтернативна форма на родителство. Това
Коментари Харесай

Режисьорът на Майка: Филмът разказва за една алтернативна форма на родителство

Филмът " Майка " споделя за една различна форма на родителство. Това заяви за утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " Зорница София, режисьор на кино лентата, който е българската номинация за " Оскар ".

" Тук не става въпрос за компликациите за забременяване, а една различна форма на родителство, тази на човек, един режисьор, който работи с деца без родители и деца от улиците на два континента – в България и Кения. Моето съмнения преди да стартира да го преструвам се удостовери и от правенето му, от контакта с всичките тези деца, защото аз снимах единствено деца, които са или сираци, или без родители, няма деца артисти, единствено едно изключение – едно детенце в Кения, което е артист, само че и то няма един родител. И в действителност, много реалистично беше прекарването и от конфликта на децата с изкуството и с хора на изкуството. И резултатите, които то даде в тях, ме накара безусловно да прогледна, и не просто удостовери чувството, че резултатът на изкуството над тези деца е огромен. Но в действителност виждам това, което героинята ни прави като различен път за реализация на повика за родителство. Затова го назовавам някак си за себе си филм за различна форма на родителство, само че несъмнено, той е и много други неща ", разяснява Зорница София.

Тя означи, че Дария Симеонова е в основната роля и прави доста впечатляващо превъплъщаване. " Тя просто построи този персонаж, който е въодушевен от същинска история на една българка. Казва се Елена Панайотова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР