Филмът Кунг-фу панда 4 остава начело на северноамериканския бокс-офис и

...
Филмът Кунг-фу панда 4 остава начело на северноамериканския бокс-офис и
Коментари Харесай

Кунг-фу панда 4 отново е начело на бокс-офис класацията на Северна Америка

Филмът " Кунг-фу панда 4 " остава отпред на северноамериканския бокс-офис и във втория си уикенд в киносалоните, предадоха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес. 

Продукцията на " Юнивърсъл " и " Дриймуъркс анимейшън " осъществя доходи от 30 млн. щатски $ от продажбата на билети, демонстрират последните данни на студиото в неделя.

Франчайзът с гласа на Джак Блек донесе над 1,9 милиарда щатски $ в бокс-офиса, откогато се появи през 2008 година и докара до основаването на няколко анимационни поредици, късометражни филми, видеоигри и други. 

Четвъртата част, която се излъчва в 4067 кина в Северна Америка, осъществя доходи от 107,7 млн. щатски $ на вътрешния пазар. 

През предишния уикенд в над 1000 киносалона дойдоха няколко нови кино лентата, в това число този за кучето на Марк Уолбърг - " Артър ", комедийната ирония The American Society of Magical Negroes и трилърът Love Lies Bleeding ( " Любовта кърви " ) с присъединяване на Кристен Стюарт. 

Зрителският интерес обаче към момента принадлежи на франчайзи, в това число на " Дюн: Част втора ", който заема второ място в боксофис класацията на Северна Америка през третия си уикенд с приходи от продадени билети в размер на 29,1 млн. щатски $. Това е едвам 37 % спад по отношение на предишния уикенд. 

До момента филмът на режисьора Дени Вилньов завоюва 205,3 млн. щатски $ на вътрешния пазар. Първата част, която беше пусната по едно и също време в кината и стрийминг платформите, се лимитира до към 435 млн. щатски $ в международен мащаб, до момента в който втората към този момент е с съвсем 500 млн. щатски $ в международен мащаб, отбелязва Асошиейтед прес.

" Артър " се показа най-добре от премиерните компании, като се подреди на трето място в бокс-офиса със 7,5 милиона щатски $ от 3003 киносалона в Съединени американски щати и Канада. Продукцията е основана на същинската история на авантюристичен играч, който се сприятелява с бездомно куче по време на рисков 435-километров преход в Доминиканската република. 

Четвърти и пети в бокс-офиса на Северна Америка са надлежно хорърът Imaginary с доходи от 5,6 млн. щатски $ и " Кабрини ", донесъл приходи от 2,8 млн. щатски $ предишния уикенд, добавя Българска телеграфна агенция.   

Филмът Love Lies Bleedin е в 1362 кина в Северна Америка и завоюва 2,5 милиона щатски $. Трилърът, чието деяние се развива през 80-те години на предишния век, споделя за шефка на фитнес зала (Кристен Стюарт) и бодибилдърка (Кати О'Брайън). Продукцията е на шесто място в бокс-офиса. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР