Филиз Хюсменова от ДПС подава оставка като депутат. Причината –

...
Филиз Хюсменова от ДПС подава оставка като депутат. Причината –
Коментари Харесай

Филиз Хюсменова от ДПС подава оставка като депутат

Филиз Хюсменова от Движение за права и свободи подава оставка като народен представител. Причината – поема отговорност за резултата от изборите във Варна, които „ не са били това, което са желали и очаквали “. Решението си Хюсменова разгласява на Facebook страницата на ДПС-Варна, откъдето тя бе определена за депутат.

„ Уважаеми членове и симпатизанти на Движение за права и свободи, другари,

обръщам се към вас и към всички, които сте ни подкрепяли през годините, с дълбока благодарност за принадлежността ви към партията, за разбирането и шерването на идеите ни!

Движение за права и свободи във Варненска област беше силата, дала живот и ентусиазъм на първите, тръгнали проведено и законно да пазят правата си, отпред с Почетния ни ръководител доктор Ахмед Доган. То беше образец за подражателство на други организации. Благодаря ви, че в нелекото време на актуалното ни политическото съществуване, още веднъж бяхме дружно и получих вашата поддръжка като лидер на листата за Народно заседание! Опитахме се да върнем ентусиазма, зрелостта и мъдростта в политиката на нашето равнище. Резултатите не са това, което ни се искаше и чакахме, макар че работихме крепко в екип, с религия за смяна и заедност “, написа Хюсменова.

„ Вие сте значимите и мощните, и с вашето неизменност и поддръжка, уверена съм, те ще се случат!

Не употребявам думите заради вежливост, нито от политическо празнословие, а тъй като всяко начало има своя край и е доста добре, когато краят може да бъде умишлено определен. 

Уведомявам ви, че поемам отговорността и депозирам оставка като член на българския парламент, с откровено предпочитание политиката в България да служи на хората. И с благопожелание за здраве и доста персонални триумфи! “, прибавя тя в умозаключение.

Филиз Хюсменова е родена в Силистра. Тя е български политик от Движение за права и свободи, министър без портфейл в държавното управление на Симеон Сакскобургготски, депутат в 40 Народно заседание и 49 Народно заседание, на което е заместник-председател. Евродепутат през 2007 – 09, 2009 – 14 и 2014 – 2019.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР