Филипинският президент Родриго Дутерте покани наблюдатели по правата на човека

...
Филипинският президент Родриго Дутерте покани наблюдатели по правата на човека
Коментари Харесай

Дутерте кани ООН и правозащитници, слага и камери на всеки полицай

Филипинският президент Родриго Дутерте предложения наблюдаващи по правата на индивида на Организация на обединените нации да отворят офис в страната и да се причислят към всяка една анти-наркотична интервенция, оповестява Ройтерс.

" Аз персонално по публични канали ще поканя комисията по правата на индивида да сътвори офис тук ", разяснява Дутерте пред кореспонденти, по отношение на комисията на Организация на обединените нации по правата на индивида OHCHR.

" Ще кажа на командирите на полицията, няма да работя без представител на комисията за правата на индивида в Организация на обединените нации и всички би трябвало да носят камера, тъй че всичко да е транспарантно ", добавя филипинският президент.

От Организация на обединените нации няма коментар по отношение на изявлението на Дутерте.

 Гей ли си или педофил, изригна Дутерте против правозащитник №1 във Филипините
Гей ли си или педофил, изригна Дутерте против правозащитник №1 във Филипините

Дутерте гневен, че му вършат пречки в избиването на наркоразпространители

Дутерте прави и обществен спор с пратеници на Организация на обединените нации по отношение на акцията и битката му против опиатите.

Неговото превръщане към Обединените народи е в миг, в който Филипинската национална полиция ​​е подложена на тежка рецензия за гибелта през август на двама младежи. Полицията твърди, че са били убити в самоотбрана, само че деятели и политически съперници обявиха, че това е невъзмутимо ликвидиране.

Дутерте също по този начин разяснява, че е препоръчан бюджет от 678 млн. песо за закупуване на камери за полицията, които да се употребяват по време на интервенции за битка с опиатите, с цел да се покаже бистрота.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР