Филипинската полиция уби 32 души при операции в стил шок

...
Филипинската полиция уби 32 души при операции в стил шок
Коментари Харесай

Филипинската полиция уби 32 души при акции срещу наркотрафиканти

Филипинската полиция умъртви 32 души при интервенции в жанр " потрес и смут ", ориентирани за заплашване на наркотрафикантите, оповестиха управляващите в сряда.
Президентът Родриго Дутерте организира невиждана война против опиатите по време на 14-те си месеца на власт, в границите на която служителите на реда и доброволци от цивилните убиват хиляди хора.
В една от най-смъртоносните интервенции от тази война полицията заяви, че е умъртвила 32 души в поредност от набези в понеделник против обвинени трафиканти на опиати в провинция Булакан, която е прилежаща на столицата на Манила. " Искахме да стреснем и уплашим тези персони в региона на опиатите ", сподели Ромео Карамат, началник на полицията в Булачан пред кореспонденти в Манила в сряда, добавяйки, че 109 обвинени са били задържани. " Други хора в областта на опиатите ще помислят два пъти, преди да продължат с търговията си с опиати. "
Карамат твърди, че полицията е умъртвила обвинените при самозащита и акцентира на конференцията, че при интервенциите са били конфискувани оръжия от убитите.
Той сподели по-късно пред Агенция Франс Прес, че нито един служител на реда не е бил погубен или ранен.
Попитан по какъв начин е допустимо нито един служител на реда да не бъде ранен, откакто силите на реда са работили при самозащита, Карамат отговори: „ Не искайте от мен да изяснявам “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР