Филипинската кралица на красотата Фушия Ан Равена беше обявена за

...
Филипинската кралица на красотата Фушия Ан Равена беше обявена за
Коментари Харесай

Филипински травестит стана Кралица на красотата

Филипинската кралица на хубостта Фушия Ан Равена беше оповестена за победителка в състезанието " Мис Интернешънъл Куин 2022 ", който уредниците дефинират като най-големия конкурс за хубост за транссексуални дами в света. 27-годишната предприемачка, която е родом от провинция Себу във Филипините, завоюва короната по време на предавания по малкия екран край в тайландския град Патая.

Конкурсът " Мис Интернешънъл Куин ", който започва през 2004 година, е отворен за транссексуални дами, на които при раждането им е избран мъжки пол. Обикновено се организира годишно, само че през 2021 година събитието беше анулирано поради пандемията. Тазгодишното събитие беше планувано по този начин, че да съвпадне с месеца на гордостта, и беше на тематика " Горди дружно ".

На финала, който беше излъчен онлайн по тайландската телевизия, участничките излязоха на сцената във вечерни рокли и национални костюми от съответните страни. В сегмента с въпроси и отговори Равена съобщи, че задачата на това да бъде транссексуална кралица на хубостта е " да въодушевява другите хора ".

" Винаги съм считала, че най-красивото преимущество на това да си човек и да си транссексуална жена не е единствено главата, която е цялостна със познания - тя би трябвало да бъде сърцето, което е цялостно с обич и почитание, ухото, което е готово да слуша, и ръцете, които са подготвени да оказват помощ на другите хора ", сподели тя на сцената.



Във видеоклип, оповестен от уредниците на състезанието преди шоуто, Равена съобщи, че преходът ѝ към различен пол " не е бил елементарен ".

" Приемането в личния ми дом е най-хубавият подарък, който съм получавала по време на моето транссексуално пътешестване ", сподели Равена, която по-късно посвети успеха на майка си.

" Транссексуалната общественост към момента има да извърви толкоз дълъг път в битката за тъждество ", добави Равена във видеото.

Равена получи 450 000 тайландски бата (12 700 долара) под формата на парична премия, както и дарове от разнообразни спонсори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР