Филипинската брегова охрана спаси всичките 67 души от ферибот, който

...
Филипинската брегова охрана спаси всичките 67 души от ферибот, който
Коментари Харесай

Филипинската брегова охрана спаси 67 души от пълнещ се с вода ферибот


Филипинската брегова защита избави всичките 67 души от ферибот, който е почнал да се цялостни с вода след удар в неустановен плаващ обект, оповестява " Асошиейтед прес ". Това се е случило през днешния ден край остров Полило в провинция Кесон и бележи втората акцидент с ферибот в страната в границите на седмица.

Фериботът Jovelle Express 3 се е блъснал в обекта на обед, след което един от пасажерите е съумял да се свърже с бреговата защита с цел да изиска помощ.  60-те пасажери и седемте членове на екипажа са докарани в Полило, като по-късно друга лодка ги е докарала до дестинацията им в Кесон.

Миналата седмица са починали най-малко 27 души откакто пренатоварен дървен ферибот се е преобърнал в Лагуна де Бей. Това се е случило малко откакто плавателният съд е напуснал град Бинангонан. Повече от 40 други пасажери и членове на екипажа на Aya Express са били избавени , заяви бреговата защита.

Срещу капитана на ферибота, двама членове на екипажа и притежателя на ферибота са повдигнати наказателни обвинявания. Офицерът от бреговата защита, който е разрешил на претрупания кораб да отплава, също е наведен под отговорност.

От службата споделят, че капитанът е знаел, че фериботът е претрупан. Той твърди обаче, че не е могъл да убеди никой от пасажерите да слезе.
 Филипините избавиха 120 души на пламнал ферибот
Филипините избавиха 120 души на пламнал ферибот

Все още не е известна повода за пожара
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР