Филипе Коутиньо пропусна първите три мача на Ливърпул от началото

...
Филипе Коутиньо пропусна първите три мача на Ливърпул от началото
Коментари Харесай

Коутиньо уж е контузен, но ще играе за Бразилия

Филипе Коутиньо пропусна първите три мача на Ливърпул от началото на сезона поради травма в гърба, само че изненадващо бе извикан в състава на Бразилия за идните международни квалификации. Звездата на мърсисайдци през вчерашния ден тренира със " Селесао " и изглеждаше безусловно здрав. Това удостоверява версията, че контузията на Коутиньо е ненапълно небивалица, която е мотив за мениджъра Юрген Клоп да накаже бразилеца. Той желае да се махне от Ливърпул и да премине в Барселона, като даже пусна молба за трансфер, само че бе спрян от управлението, осведоми sporta.bg

Лекарят от щаба на бразилците сподели, че болките на Филипе са били от стрес. Той удостовери, че атакуващият халф се усеща в положително положение и ще играе против Еквадор тази седмица. " Коутиньо има проблеми с гърба? ", учуди се медикът. " Сега той е добре. Проблемът му е провокиран от стрес, от страсти. Несигурността за бъдещето му е провокирала тези проблеми ", съобщи той.

Ливърпул отхвърли грандиозна оферта от 114 милиона паунда за своята перла и бъдещето на бразилеца не е по никакъв начин ясно. Барса има още три дни да нападна с нова оферта, а в случай че не сполучи, то Филипе ще продължи да носи екипа на мърсисайдци.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР