Филип Майкълс от популярния уеб-портал Tom’s Guide публикува интересен материал,

...
Филип Майкълс от популярния уеб-портал Tom’s Guide публикува интересен материал,
Коментари Харесай

Най-добрият производител на Android смартфони? Това всъщност е Motorola

Филип Майкълс от известния уеб-портал Tom’s Guide разгласява забавен материал, в който показва своето виждане по отношение на производството на Android смарт телефоните. Това породи доста оживена полемика. Да се присъединим и ние.
Според анализите на Tom’s Guide, към сегашен ден Samsung Galaxy S9+ е най-хубавият Android смарт телефон, наличен на пазара. От друга страна, продуктовата гама Pixel 2 евентуално предлага най-хубавото преживяване със смарт телефон, работещ под ръководството на Оценка за съвместимост Android. Но в случай че желаете да си приказваме за най-хубавия производител на Android устройства, това без подозрение е Motorola, която в този момент е благосъстоятелност на Lenovo.

 Motorola

В Tom’s Guide можем да забележим най-различни марки телефони, само че прекомерно малко хора се вглеждат в предлаганото от Moto. Независимо от типа на телефона, който сте си избрали да закупите – от бюджетен модел до телефон с допустимо най-вече функционалности, Moto има с какво да ви изненада и да предложи нещо ново, заслужаващо вашето внимание.
Moto обръща внимание на бюджетните телефони
Една от най-силните страни на Moto е, че обръща внимание на смарт телефоните от бюджетен и междинен клас. При закупуването на сходен телефон чакаме, че би трябвало да бъда изработен някакъв компромис – по-бавен процесор или по-утилитарен дизайн. Някои производители на смарт телефони в действителност са склонни да слагат по-ниска цена като опрощение за представянето на сходни мобилни устройства на пазара.



Да вземем да вземем за пример смарт телефона Galaxy J7 Prime. За телефон напълно не е неприятен. В него няма да видите двойна съществена камера, съответствие на страните на екрана 18:9 и доста висока продуктивност. Когато екипът на Tom’s Guide проучва този смарт телефон, най-важната линия за нас бе цената. Всъщност, точно по-този метод постъпват огромните производители на смарт телефони, когато оферират сходни модели.



Но Moto G6 се разграничава от този метод и предлага флагмански благоприятни условия от класа да вземем за пример на J7 Prime. И в действителност, G6 предлага екран със съответствие на страните 18:9. Основната камера е двойна и не е чак толкоз ефикасна, като при най-скъпите флагмани (не може да няма никакви компромиси) И макар, че процесорът на Moto е Snapdragon 450, телефонът превъзхожда останалите модели от същия ценови клас.

Ако $250 ви наподобяват доста, Moto предлага смарт телефони от серията „Е“. Ако сте съгласни да го получите посредством пощальон, можете да получите Moto E5 Play за по-малко от $100. Има някои взаимни отстъпки при екрана и камерата, само че това е пълнофункционален смарт телефон с ниска цена, операционна система Android Oreo и скенер за пръстови отпечатъци.
Moto доста добре се възползва от Android
Motorola с лекост употребява операционна система Android. Единствените промени, които прави са навигацията с един бутон и контрола на жестовете.



Moto би могла да бъде по-последователна с актуализациите до най-новата версия на Android. Но на процедура би трябвало да изберете Pixel с цел да имате най-новата версия на операционната система.

Да си напомним, че Гугъл оферираше безжичната услуга Project Fi единствено за своите фирмени смарт телефони. Това се промени предходната година, когато Android One версията на смарт телефона Moto X4 стана първото устройство, което не е на Гугъл, само че може да работи с Project Fi. Малко по-късно и Moto G6 получи същата опция. И двата телефона оферират един по-евтин метод да се насладим на Project Fi.
Екосистемата Moto Mods предлага нещо ново
Не мислите ли, че смарт телефоните започнаха да стават все по-скучни и неразличими. Моделът Z на Moto предложи модулен дизайн, който дава опция да разнообразите своя смарт телефон с лесни за прибавяне модули-аксесоари. Не всеки Mod е съвършен, само че спомагателните зареждания Incipio и Moto бяха признати доста добре, а модулните представители на JBL оферират едно напълно ново преживяване.



Motorola подходи доста деликатно към своите модулни телефони. Компанията запази същия дизайн в няколко генерации Moto Z. По този метод Moto Mods си остават съвместими с всеки нов модел смарт телефон. И още, Moto не се придържа към еднакъв ценови модел. Излезлият тази година Мото Z3 Play дава опция да се включим в модулната екосистема на Motorola единствено за $450. Това е с $200 по-малко спрямо Moto Z2 Force.



Това че Z2 Force е от предходната година демонстрира една от слабостите на звездната серия Moto. Но в действителност няма Android смарт телефон, който да настигне и надмине да вземем за пример Galaxy S9, LG G7 ThinQ или OnePlus 6. Тези телефони разполагат с най-новия процесор на Qualcomm – Snapdragon 845. Ако си вземете Z2 Force, ще би трябвало да се задоволите със Snapdragon 835 от предходната година. Разбира се, това не е огромна жертва, само че се вижда, че флагманските устройства на Motorola имат потребност от малко ободряване.
Motorola постоянно са новатори
Компанията продължава да преследва нововъведенията и държи да е първа във всяко едно отношение. Така да вземем за пример Motorola показа най-новия си флагман Z3, който ще остане в историята като първото устройство, можещо да работи в мрежите от най-ново потомство 5G.

Топ моделът на компанията е 6-инчово устройство. Той работи със Super AMOLED екран. Разполага с 4GB RAM, Qualcomm Snapdragon 835 процесор, 12 МР двойна съществена и 8 – мегапикселова съществена камера и модулен дизайн.

С представянето на смарт телефони от разнообразни ценови диапазони, с модулната екосистема и една от най-бързите актуализации на операционна система, можем да кажем, че Motorola в действителност е най-хубавият производител на Android смарт телефони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР