Филип Киркоров вече не е желан в България и май

...
Филип Киркоров вече не е желан в България и май
Коментари Харесай

Филип Киркоров не смее да стъпи в България

Филип Киркоров към този момент не е мечтан в България и май ще прекрати визитите си тук в бъдеще. Негативизмът към съветския артист е подбуден от привързаността му към Владимир Путин. 

Българските му почитатели скочиха остро против него след последното му изявление и се заканиха, че в случай че посмее още веднъж да се появи в България и да изнесе концерт, може да бъде улучен с някое кило домати. А някои се заричат и на по-тежки неща, поради които Киркоров би трябвало съществено да премисли вероятно посещение в България. 

Причината е в околните му взаимоотношения с Владимир Путин. Той е от феновете и бранителите на съветския президент, което не се харесва на българските политици, а и на една част от нашия народ.

 undefined

Неслучайно към този момент се приготвят митинги против концерта на Киркоров в НДК на 3 ноември, който ще е взаимно с дует „ Ритон “. Филип е доста добър другар с Катя и Здравко, само че явно ще би трябвало общите им изяви да се пренесат единствено в Русия. 

Неотдавна Катя показа, че е неуместно да ги намесват във войната и че нямат нищо общо с Путин. Катя изрично съобщи, че със Здравко са срещу войната и не им е прелестно да ги поставят в такива измислени кавги, посредством които някои се пробва да осуети идния им концерт. 

Припомняме, че Филип Киркоров изрази позиция преди време, че Крим и Донбас са съветски. Той оправда военната интервенция на Путин в Украйна, тъй като съгласно него съветският водач е бил заставен да работи поради наглостта на НАТО.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР