Филип Киркоров трябва да спре да се заиграва“ с Украйна,

...
Филип Киркоров трябва да спре да се заиграва“ с Украйна,
Коментари Харесай

Обвиниха Филип Киркоров във „флирт“ с Украйна

Филип Киркоров би трябвало да спре да се „ заиграва “ с Украйна, съобщи известният съветски блогър и публицист Вадим Манукян в изявление за телевизионния канал Царград ТВ, разяснявайки появяването на естрадната звезда в ефира на НТВ в тоалет с цветовете на украинския байрак. Според него артистът трябвало по-активно да изрази проруската си позиция и да отиде да концертира в Донбас. Манукян обаче прецизира, че Киркоров въпреки всичко не е правил изказвания в поддръжка на украинската страна и не е подлагал на критика „ специфичната военна интервенция “ (както кремълската агитация продължава да назовава нашествието в прилежащата страна).

„ Смятам, че не трябва да се флиртува. Днес той приказва за поддръжка на Русия, на следващия ден отива в Америка, вдругиден ще направи още нещо, обикаля целия свят. Той не е правил изказвания в интерес на Украйна, само че аз мисля, че той е задължен по-активно да изрази проруската си позиция. Време му е на Филип да отиде и в Донбас “, услужливо подсеща журналистът.

Манукян отбелязва, че при цялата скандалност на Киркоров, той надали се е опитвал да се „ изкаже “ срещу Русия, като е облякъл жълто-син костюм. Според него тази обстановка била „ просто съвпадане “. „ По мое мнение си коства той да се отнася по-внимателно към дрешника си. Разбирам, че има доста богат ареснал от облекла. Пожелавам на Филип Бедросович да откри в безкрайния си гарероб по-разбираеми облици “, хапливо приключва блегърът.

Неотдавна Кралят на съветската сцена бе даден на съд от православни деятели поради скандално концертно осъществяване на песента „ Мария Магдалена “, при което той се качва и танцува върху огромен светещ християнски кръст. Тогава представител на актьора съобщи, че сходни тъжби против артиста са „ спекулативни и поръчкови “, а самото осъществяване е замислено като знак за поклонение. Според юриста му сходни правосъдни каузи против Киркоров са офанзиви на недоброжелатели поради политическите му позиции.

Филип Киркоров е считан за един от артистите, доближени до съветския президент Путин. След нападението на Украйна от страна на Русия артистът записа видео в отбрана на Алла Пугачова и брачна половинка й Максим Галкин, който намерено застана на антивоенни позиции, само че по-късно предишното лято ненадейно прикани на концертите си в Крим ранените съветски военни, взели участие в нашествието, като ги назова „ герои “. С наближаването на изявите му на анексирания полуостров Киркоров даже записа ново видеообръщение, в което предложения „ героите “ от войната да участват на концертите му гратис.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР