Филип Киркоров продължава гастрола си след краткия си отпуск, пишат

...
Филип Киркоров продължава гастрола си след краткия си отпуск, пишат
Коментари Харесай

Пенсионерка нападна Филип Киркоров на сцената, направи му стриптийз

Филип Киркоров продължава гастрола си след късия си отпуск, пишат съветските медии. Вчера той имаше концерт в Сочи, което му би юбилейно. " В зала " Фестивална " се състоя моят 130-ти концерт от 1990 година насам. А се оказа, че имам и по-малък празник - стотният ми концерт в тази именита зала на брега на Черно море! И това се оказа връх! Благодаря, Сочи, " написа той на страницата си в Инстаграм.


Веднага по-късно артистът се насочи за Анапа,където го чакаха хиляди почитатели, които си купили билети още от пролетта.

Самият Киркоров качи най-пикантния миг от тамошния си концерт в Инстаграм. По време на песента " Ще умра за теб ", на сцената към звездата се втурнала негова известна от край време фенка, известна с първото си име Лодмила.

Красавицата, въпреки и попрехвърлила, явно преливала от страсти. Тя стартира да танцува сексуален танц, след което си подвигна роклята, тъй че да може да я оцени освен Киркоров, само че и феновете в залата.

Стриптийзът продължи към минута. Когато песента завърши, Киркоров целуна почитателката си и я върна назад измежду феновете в залата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР