Филип Буков отсъстваше от откриващата битка, с която започна тази

...
Филип Буков отсъстваше от откриващата битка, с която започна тази
Коментари Харесай

Ваня Джаферович разкри какво се случва с Филип Буков

Филип Буков отсъстваше от откриващата борба, с която стартира довечера " Сървайвър ". Както е известно, през тази седмица бе оповестено, че артистът е получил четири припадъка за два дни и поради това е под лекарско наблюдаване.

Водещият на риалитито за търсачи на мощни чувства по БТВ Ваня Джаферович разкри какво се случва с Буков. " Днес ще играем за хранителни запаси. Но първо да ви кажа за Филип. Филип е добре. Но се наложи да му се създадат по-обстойни медицински проучвания. Искаме да сме сигурни, че е добре и че може да продължи в играта. Докторите споделиха, че той ще се върне във вашето племе доста скоро ", сподели той.

След това се обърна към колежката на Буков от актьорската специалност и съплеменничка Снежана Макавеева: " Снежана, не ми изглеждаш доста в въодушевление през днешния ден ".

" Изобщо не съм в въодушевление. Основно поради Фичо. Защото ми е супер уплашено. И нощес си спах върху неговия суитчър, все едно си е с нас. Той е сърчицето на племето ни ", отговори актрисата.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР