Филип Буков и Ралица отпаднаха, 11 двойки продължават в атрактивното

...
Филип Буков и Ралица отпаднаха, 11 двойки продължават в атрактивното
Коментари Харесай

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в Dancing Stars

Филип Буков и Ралица отпаднаха, 11 двойки не престават в атрактивното шоу по bTV

Една невероятна двойка сграбчи най-много точки в „ Dancing Stars “ за пръв път от началото на сезона, а журито я приветства на крайници. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и сътрудникът й на паркета Тодор взеха четири десетки и се заковаха отпред на краткотрайното класиране. Двамата танцуваха последни, само че станаха първи в атрактивното телевизионно шоу като виртуозно съчетаха български национален танц с огнено пасо добле. „ Свалям ви шапка! Ивет, ти беше точна като часовников механизъм “, сподели Галена Великова след спектакъла.
    
Освен от еуфория, вечерта беше белязана от тъжна разлъка. Актьорът Филип Буков и партньорката му Ралица отпаднаха след околосветското танцово странствуване. Двамата се показаха с хореография, въодушевена от Боливуд, само че получиха минимум точки след вота на журито и феновете. Актьорът не беше в залата поради наложителен работен ангажимент в Габрово, само че Ралица се сбогува с предаването за двамата. „ Филип вложи сърцето и душата си в танците, до него се усещах като същинска дама “, сподели тя.  

Във вторник вечерта 12 двойки обиколиха Земята и я завъртяха по-бързо. Певецът Папи Ханс и Ани ни придвижиха в Буенос Айрес със буйно, помитащо като огън аржентинско танго, и се класираха тъкмо под върха. Веднага след тях останаха поп звездата Дара и Джими, които впечатлиха с автентичен фокстрот и незабравима поддръжка, въодушевени от магичния Рейкявик.  Тв водещата Натали Трифонова и Димитър минаха като бриз по сцената и очароваха всички с приказен валс от Амстердам. Отново валс, само че инспириран от Рим, танцуваха фолк звездата Емануела и Калоян, и внесоха аристократизъм под прожекторите.  

Фурор провокираха тв водещата доктор Неделя Щонова и Атанас с техния шопски танц. Представянето им беше чудесно, макар че професионалният танцьор излезе на дансинга с контузия на петата. Ерген №1 Виктор и Михаела внезапно подвигнаха настроението с танго от Атина, а артистът Емрах Стораро и Веси - с чарлстон от Истанбул. В околосветското странствуване скочиха също артистът Даниел Пеев-Дънди и Елена с танц от Мумбай, певицата Мила Роберт и Кристиан с фокстрот от Ню Йорк, и каскадьорът Валери Григоров и Дорина с африкански жар от Занзибар.  

Близо месец след старта на „ Dancing Stars “ състезателите заживяха в нов темп и започнаха да прекарват повече време в залата за подготовки, в сравнение с у дома с околните си. Какво се случва в тяхната нова, огромна и шумна фамилия ще разкрие Станислава Ганчева в петък от 22.30 часа в „ Dancing Stars Extra “.   

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР