Филбо ще използва за производствената си дейност електроенергия с гарантиран

...
Филбо ще използва за производствената си дейност електроенергия с гарантиран
Коментари Харесай

Варненският производител на ВиК оборудване Филбо избра зелената енергия на ЕНЕРГО-ПРО


Филбо ще употребява за индустриалната си активност електрическа енергия с обезпечен генезис от екологично произвеждане. Компанията, която е дълготраен клиент на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, получи уверение, че електрическата енергия, която ще употребява, е създадена напълно от ВЕИ. Филбо е иноватор в своя отрасъл и предлага богата гама ВиК артикули, създадени с грижа към природата при безотпаден индустриален цикъл. 

 

Изборът на Филбо е част от политиката за стабилно развиване и запазване на околната среда, която компанията следва в своята работа. Удостоверението беше връчено на Елена Филатова – управител маркетинг и продажби, от Албена Лазарова, търговски шеф на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги и Деница Николова – управител продажби на основни клиенти.

 

„ Сертификатът за зелена сила удостоверява дългогодишния блян на компанията ни да работи, следвайки одобрените интернационалните екологични стандарти, разяснява госпожа Филатова. „ За Филбо е значимо да основава положителни практики, които са в отбрана на околната среда и подсигуряват безвредното и стабилно потребление на естествените запаси “, добави още тя.

 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Компанията издава Удостоверения за зелена сила, в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които са благосъстоятелност на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. От началото на 2016 година до момента компанията е връчила десетки  удостоверения за 100% възобновима сила на компании, работещи в разнородни браншове на българската стопанска система.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР