ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — В продължение на седмици контролът върху пътуванията

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — В продължение на седмици контролът върху пътуванията
Коментари Харесай

Защо обикалянето на Тейлър Суифт с частни самолети се разглежда внимателно

ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — В продължение на седмици контролът върху пътуванията на певицата Тейлър Суифт с частни самолети се популяризира в обществените медии, като хората акцентираха планетата- затоплящи излъчвания на въглероден диоксид, отделяни при всеки полет.

Мегазвездата се среща с тайт енда на Канзас Сити Чийфс Травис Келс, един от най-известните играчи на NFL. Разрастващата се романтика сред двойката беше деликатно следена, като Суифт се появи на няколко игри - което означаваше доста пътувания с частни самолети. Раздумките станаха още по-шумни през последните няколко дни, откакто Chiefs победиха Baltimore Ravens в неделя, изпращайки ги на Super Bowl, който е в Лас Вегас на 11 февруари.

Swift е последният от дълга лист на известни персони, държавни чиновници и елитни предприемачи, които да бъдат подложени на наблюдаване по отношение на пътуванията с частен аероплан. Поглед към скорошното пътешестване на Суифт, излъчванията на въглероден диоксид от частни самолети по отношение на комерсиалния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР