ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Преди три седмици Филаделфия имаше куотърбек, който

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Преди три седмици Филаделфия имаше куотърбек, който
Коментари Харесай

Slumping Eagles и Jalen Hurts са домакини на Giants и Tommy DeVito в мач на коледния ден

ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Преди три седмици Филаделфия имаше куотърбек, който беше водещ претендент за MVP, и тим, който изглеждаше подготвен за завръщане в Супербоул. Сега Eagles се срутва.

Поредните загуби от 49ers, Cowboys и Seahawks, плюс непостоянната игра на QB Jalen Hurts и нападението като цяло, спънаха Eagles. Борбите им в отбрана доведоха до понижаването на координатора и ненадейно накараха треньора Ник Сириани да влезе в отбрана във Филаделфия.

„ В момента сме в малко усложнение и съм доста убеден, че ще успеем да се измъкнем с помощта на хората, които имаме в тази постройка, и отговорността освен на това, което държа на стандарта за екипа и себе си, само че и на това, на което те държат стандарта “, сподели Сириани в сряда.

Ийгълс (10-4) ще получат шанса да излязат от страха си в коледния мач на дивизията NFC Изток против Ню Йорк Джайънтс (5-9) в 16:30 ч. ET в понеделник. Докато Филаделфия към този момент се класира за място в плейофите, Джайънтс би трябвало да завоюват и да получат доста п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР