ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Дело, обвиняващо плана за увреждания на НФЛ

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Дело, обвиняващо плана за увреждания на НФЛ
Коментари Харесай

Ранените пенсионери от НФЛ, които казват, че планът за увреждания на лигата е измама, могат да продължат към съдебен процес

ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Дело, обвиняващо проекта за увреждания на НФЛ в нарушение на задължението си към пенсионираните играчи, като рутинно отхвърля годни искове за пострадвания, може да продължи до правосъден развой по множеството обвинявания, постанови федерален арбитър в Мериленд.

Искът, заведен предходната година, упреква чиновници, които следят програмата, в непочтеност и груби нарушавания на федералния закон. Окръжният арбитър на Съединени американски щати Джули Р. Рубин сподели, че делото може да се придвижи напред против борда, само че не и против комисар Роджър Гудел или попечители поотделно, защото те не са били упрекнати в непозволени дейности.

Адвокати на 10-те пенсионирани играчи, които подписаха към евентуалния колективен иск, наименуван ръководещата сряда „ голяма победа “ за тези, които са обект на това, което те нарекоха „ систематична неправда “.

„ Очакваме с неспокойствие да продължим да хвърляме светлина върху това изменничество от NFL, поддържайки проекта изцяло виновен и коригирайки тази повред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР