Фил Фоудън е бил опериран по спешност в Лондон тази

...
Фил Фоудън е бил опериран по спешност в Лондон тази
Коментари Харесай

Фоудън пропуска дербито с Ливърпул и е под въпрос за мачовете с Байерн, след като бе опериран по спешност

Фил Фоудън е бил опериран по неотложност в Лондон тази заран, откакто е бил диагностициран с изострен апендицит, разгласи Манчестър Сити. Поради тази причина крилото отпадна от състава на Англия за днешната евроквалификация с Украйна. Той сигурно няма да бъде разполагаем и за дербито с Ливърпул на 1 април. От клуба не показват период за завръщането на 22-годишния футболист, само че съгласно британските медии под въпрос е и присъединяване му в мачовете от 1/4-финалите на Шампионската лига против Байерн (Мюнхен). Сблъсъците с баварците са на 11-и и 19-и април.

Според „ Дейли Мейл “ Фоудън може да пропусне към четири седмици. Това би било извънредно неприятна вест за мениджъра на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола, защото британският национал е основен състезател в неговата селекция. Фоудън има 13 гола и шест асистенции в 36 мача за Сити във всички шампионати през този сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР