Фики няма да пее на мащабния концерт на "Пайнер" на

...
Фики няма да пее на мащабния концерт на "Пайнер" на
Коментари Харесай

Фики аут от концерта на Пайнер

Фики няма да пее на огромния концерт на "Пайнер " на 3 декември в Пловдив, удостовери формален източник от компанията на Митко Димитров.

Изпълнителят ще е огромният отсъстващ от събитието, с което ще бъде отпразнуван 18-ият рожден ден на телевизия "Планета ". Официалната причина е, че в края на ноември и началото на декември Фикито ще бъде на турне в Съединени американски щати и по тази причина пропуща концерта. Новината евентуално ще разстрои многочислените му последователки, които чакаха да го видят още веднъж по мускули и кожен потник на сцената, написа България Днес.

"Трябва да отчетем, че откогато Фики се ожени, фенките му станаха по-кротки. Не по този начин е при Борис Дали, който не престават да го замерят по участия със сутиени макар фамилното му състояние ", разясниха близки до фолксредите. Любопитен миг е, че за Америка Фики ще пътува дружно с колежката си Галена. През последните дни интензивно се спекулира, че фолкпевицата ще бойкотира концерта, както е правила преди години, защото е ядосана, че не получаваше най-големите награди. "България Днес " научи истината и ви я дава - Галена за разлика от Фики ще се върне от Съединени американски щати и на 3 декември ще излезе на сцената. Бойкот няма и обичайно ще направи огромно шоу.

Неизвестност витае към Милко Калайджиев, който, в случай че бъде определен за кмет на Свиленград, може да изпадне от листата с реализатори. Засега продуцентите му плануват да пее, само че окончателното решение ще бъде взето след изборите. "Всичко се случва, може след вота може да изгуби гласа си ", разясняват мистериозно почитатели.

Традиционно и тази година има война кой ще закрие концерта - предопределение, което фолкпевиците смятат за една от най-престижните неофициални награди. Битката е сред четири имена - Преслава, Галена, Анелия и Емануела, като към този момент няма изрично решение. Първите две са фаворитки, само че в името на мира може да се стигне и до неочакван избор. Всяка от изпълнителките приготвя огромно шоу, с което да наклони везните в своя изгода.

Сериозна борба има и в по-ниските ешелони на фолка. В "Пайнер " има към 60 реализатори и единствено половината могат да вземат участие в концерта. Освен посочените 4 певици сигурни за сцената са още Ивана, Глория и фолкдебютантите Радко Петков, Ивета Костав, Даниела Пирянкова, Ариа и Малката. Останалите участници са под въпрос и драпането им да пробият основава напрежение в музикалния отрасъл.

Неназовани певици прибягвали и към хитрини, с цел да си уредят по-сериозно наличие в Пловдив. Всяка от тях има позволени 6 минути престой на сцената и в същото време би трябвало да вмести микса си от песни. Но изпълнителките правели по-дълги представяния, като се надявали никой да не забележи. "Ако би трябвало да угодим на всички и да ги оставим дълго на сцената, концертът ще продължи два дни ", разяснява се из коридорите на "Пайнер ".

Фолкконцертът ще се организира в Пловдив в годината, в която градът е европейска столица на културата. Неофициално се приказва, че "Пайнер " са упорствали навръх това място да отбележат 18-ия рожден ден на малкия екран си, с цел да засилят значимостта на попфолка в родния културен плакат.

Традиционно публиката в Пловдив е доста прочувствена и по време на фолктурнетата постоянно е имало хиляди фенове. Също по този начин фактор е, че сериозна част от изпълнителите от каталога на компанията са от Пловдив и района. Изненадата е, че тази година на сцената ще излязат дебютантите, които подписаха с продуцентите си едвам преди няколко месеца. По този метод си подтикват младите и надарени актьори. Концертът е на 3 декември от 19 ч. в зала "Колодрума ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР