> Фики като Дженифър Лопез в предаванетоВ лекия бранш за

...
> Фики като Дженифър Лопез в предаванетоВ лекия бранш за
Коментари Харесай

Фики обмисля интересен ход, след като спечели Капките

 > Фики като Дженифър Лопез в предаването
В лекия отрасъл за първи път виждат сходно обединяване на сили и поддръжка, каквото провокира присъединяване на Фики в " Капките ". На финала на шоуто всичките му сътрудници се втурнали да му звънят и да му пожелават триумф, като в това време са призовавали почитателите си да гласоподават за младия Стораро.

" И други звезди в попфолка са били на финала на " Капките ", само че никой до момента не е предизвиквал сходен възторг. Нито Азис, нито Деси Слава, нито Константин съумяха да го реализиран ", коментираха пред " Уикенд " близки на Фики. Те са очевидци по какъв начин последните дни преди финалния лайв този понеделник телефонът на звездата е прегрял от позвънявания. Звънял му даже считаният до неотдавна за върл негов зложелател Галин, с който от години ги дели спор кой от двамата е по-голямата звезда в " Пайнер ". Сега обачи артистът от Добрич не запомнил конкуренцията и поискал триумф на сина на Тони Стораро, като в това време мобилизирал почитателите си да го поддържат с есемеси на финала.

" Това е същинско знамение! Галин с години не е обелвал и дума на Фики, отхвърляше дори да го поздравява, а в този момент се втурна да му оказва помощ да завоюва! ", не могат да се начудят хората от обкръжението на Стораро.

Посред нощ в неделя против понеделник в акцията му се е присъединил и артистът на Слави Трифонов – Борис Солтарийски. В обществените мрежи той почнал да пуска клипове в поддръжка на Фики, увличайки в това и сътрудниците си от " Ку-ку Бенд ". Стораро – татко и наследник, бяха едни от първите посетители в предаванията на малкия екран на Слави – 7/8 ТВ. С жеста си на поддръжка хората на Трифонов им върнаха услугата.

Кампанията на Фики е поставила завършек на още една война в родния шоубизнес – тази сред Криско и Тита от една страна и Гери-Никол от друга. Тройката се обединила за първи път от години с единствената цел да лобира в поддръжка на младия си сътрудник. " При толкоз доста почитатели измежду звездите надали някой се чуди за какво Фики завоюва ", смеят се в средите на шоубизнеса. От години се знае, че той и татко му се стараят да поддържат положителни връзки с всичките си сътрудници. Сега това се обръща в тяхна изгода.

Говори се, че присъединяване в " Капките " дава нов старт на кариерата на младия Стораро, която бе позамряла след сватбата му. Публична загадка е, че участията на звездата бяха фрапантно намалели, защото младите му последователки се поотдръпнаха, откогато се задоми и стана татко. Сега обаче този проблем се смята за решен. Певецът постепенно, само че несъмнено се е устремил към промяна на своята публика, планирайки да се насочи към по-улегнала аудитория. За задачата обаче ще е нужно да акцентира и да различен вид музика. На финала на шоуто той загатна, че е подготвен да се опитва със стилове, разнообразни от нормалното му поле на изява – попфолка.

По-рано, в изявление за " Уикенд " музикантът призна, че е подготвен даже да опита силите си в региона на рокмузиката. По-вероятно е обаче да се насочи към стила на обичаните си Стиви Уондър и Лайънъл Ричи, с имитацията на които направи възторг в " Капките ". Първият беше неговият облик първата вечер на шоуто, а с реплика на втория завоюва надпреварата. Как ще се отнесе към тези хрумвания шефът му в " Пайнер " Митко Димитров? Ако носят пари, сигурно ще бъдат утвърдени, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР