Фики е следващата BG звезда, която ще пее на най-епичното

...
Фики е следващата BG звезда, която ще пее на най-епичното
Коментари Харесай

Deep Zone издадоха: И Фики ще пее на нова година в Пунта Кана и езерото Женева в Уисконсин

Фики е идната BG звезда, която ще пее на най-епичното посрещане на новата 2023 година. Името му беше издадено от музикантите от Deep Zone Project в.

Фики е един от най-обичаните български реализатори. Той става звезда още с първата си ария – дуетът с татко му Тони Стораро “Кажи ми като мъж на мъж” през 2013 година България обаче се влюбва в него след присъединяване му в “Като две капки вода”. Той дава обещание, че ще покаже някои от най-интересните си облици и на българите, които честват на някое от двете грандиозни събития за нова година – в Пунта Кана, Доминиканската република или езерото Женева в Уисконсин, Съединени американски щати.

Две разнообразни места ще предложат напълно разнородни чувства и прекарвания с най-големите звезди на България в три празненство вечери.
ПЛАНИНА ИЛИ ПЛАЖ
Едната алтернатива ще са топлите, слънчеви и безгрижни крайбрежия на Пунта Кана в Доминиканската република. Всеки ще може да избере пакет от 3 до 10 нощувки в един от най-луксозните хотелски комплекси там –. Партитата там ще са на 29 декември, 31 декември и 1 януари.
 Епични празненства за Нова година 2023
Океански бриз и равнодушие измежду палмите на Barcelo Bavaro Palace в Пунта Кана

Ако Нова година за вас е премеждие в планината, с малко сняг и аромат на бор – ще може да посрещнете 2023 година в първокласния спа хотел на брега на езерото Женева в Уисконсин. Там празненствата ще са три следващи вечери – 30 и 31 декември и 1 януари.
 Епични празненства за Нова година 2023
Lake Lawn Resort предлага уют на брега на езерото Женева в Уисконсин
КОИ ЩЕ СА ЗВЕЗДИТЕ?
За първи път едни от най-големите звезди на България ще прелетят Океана, с цел да бъдат с мощната българска група, която ще се събере, с цел да посрещне новата година. Сред тях са обичани артисти, артисти и DJ-и. Кои са те, ще разкриваме в идващите дни.

Първите гост-изпълнители са групата Deep Zone Project. Те ще предложат онлайн ремикси на най-любимите и златни български песни, както и международни шлагери. На живо ще пее певицата Ева-Мария, която скоро чака своята първа рожба, подкрепена от китариста Дани Димитров и именития DJ Диан Соло.

Формацията още занапред се приготвя за най-епичното българско празненство за посрещането на Новата 2023 година в тези две прелестни места на планетата ни

Очакванията са, че доста хора ще тръгнат от България за тези две дестинации, записванията към този момент се правят, ползата е доста огромен, споделят от групата.

„ Хората имат огромна жадност да честват към този момент освободено, без ограничавания поради коронавирус пандемията, желаят да чуят хубава музика, безконечни шлагери. Репертоарът ни е точно подобен – нови версии на златни български песни. Като ги изпълняваме, виждаме по какъв начин хората излъчват букет от страсти, има сълзи от наслада, от носталгия. Всички пеят с нас, с високо вдигнати ръце, тъй като това са едни от

най-великите български песни

Очакваме и в Пунта Кана, и на езерото Женева хората да се насладят на тези песни, на тази музика. По-младите българи да ги чуят и заобичат, да им предадем страстта посредством осъществяването им “, изясни основателят на плана, фронтменът DJ Dian Solo.

Deep Zone Project ще дадат страховит старт на празненствата с концерти на 29 декември в Пунта Кана и на 30 декември в Лейк Женева.

Кои ще бъдат останалите звезди в празничните нощи, предстоим да разберем напълно скоро.
ЕМОЦИИ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО
В програмата ще има доста занимания и анимация за децата, Дядо Мраз с дарове за тях и още епични прекарвания, които няма да желаете да изпуснете.

Трите празненства в Пунта Кана и Лейк Женева ще бъдат частни събития, особено проведени за българските посетители в обособени зали, преобразени с доста светлини, съвършено озвучаване и кетъринг. Достъпът до тях ще е единствено за тези, закупили новогодишния пакет с извънреден достъп до тези празненства.

Последните детайлности ще може да научавате на специфичния уеб уебсайт, където, откакто бъдат оповестени всички звезди, ще има цялостната информация за пакетите и вариантите за двете дестинации, както и формалната туристическа организация, с която си партнираме.

Сега единственият въпрос е – кой още ще пристигна – с изключение на теб?
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР