Фики днес не може да мине за Арнолд Шварценегер или

...
Фики днес не може да мине за Арнолд Шварценегер или
Коментари Харесай

Страховито! Фики Се Топи

Фики през днешния ден не може да мине за Арнолд Шварценегер или Силвестър Сталоун. Най-голямото благополучие в живота му (бебето и бащинството) го преобразява, връща му човешките форми.

Къде от отмалялост и бодърствуване по наследника, къде от работа и участия из страната, Фики към този момент не „блъска“ във фитнес залата като едно време.

На присъединяване в града под тепетата онази вечер синът на Тони Стораро взриви всички с нова ария и вманиачен ваучър. На сцената се появи облечен в риза, само че към този момент не наподобява, че ще я спраска от мускули.

Именно с фигурата си на бодибилдър Фикрет стана пословично прочут преди няколко години. Младият реализатор бързо задмина различен прочут бабанка в гилдията – Коцето.

Вместо на гладиатора Фики в последно време натъртва на по-важните неща в живота. Преди седмици папараците на „България Днес“ го изловиха на неделна фамилна разходка в слънчевия Южен парк с детето и обичаната му Гюлджан. Сладолед, слънце и пикник по поляните със фамилията е надалеч по-добре от 160 кг на лежанката и 10 серии за трицепс!
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР