Фигури на момче с топка и момиче с домашен любимец,

...
Фигури на момче с топка и момиче с домашен любимец,
Коментари Харесай

Фигури на пресичащи деца изострят вниманието на шофьорите в Стара Загора

Фигури на момче с топка и момиче с домакински любим, с размер колкото второкласник са сложени до пешеходни пътеки при две от огромните съществени учебни заведения в Стара Загора - Второ ОУ „ П. Р. Славейков “ и Пето ОУ „ Митьо Станев “.
 Община Стара Загора
Детските персонажи целят да се увеличи вниманието на водачите, както и да подсети на подрастващите да употребяват пешеходните пътеки, оповестиха от Общината.

Дарението на Община Стара Загора направи общинският консултант и член на Сдружение с нестопанска цел „ Аз съм бъдещето. Пази ме! “ Бояна Танева Манова. „ Празнувам своя 30-годишен празник. Отказах дарове от приятелите ми и ги помолих да осъществяваме тази моя отдавнашна фантазия.
 Община Стара Загора
В няколко други български града съм виждала сходни фигури и като деен водач са ми правили усещане. Вярвам, че по този метод ще изострим вниманието на обществото към сигурността на децата, които към този момент з апочнаха образователната година “ , показа основателят на плана.

Тя благодари на Общината за поддръжката, както и на групата на звено „ Озеленяване и комунални действия “, които са подкрепили монтирането на детските силуети.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР