Фигурата на Джулиана Гани, с която се хвалеше толкова много

...
Фигурата на Джулиана Гани, с която се хвалеше толкова много
Коментари Харесай

Джулиана Гани втрещи с ужасен целулит на сцената на „Като две капки вода”

Фигурата на Джулиана Гани, с която се хвалеше толкоз доста се оказа не толкоз съвършена както се видя в снощния лайф. Силиконовата сексбомба, на която се падна  да имитира международно известната звезда Лейди Гага раздруса пред публиката подобен крепък целулит. Че чак ни стана неловко поради резила, на който стана основна героиня.

Джулката бе избрала предизвикателно облекло за осъществяването си. Което се състоеше от бели гащички и светли  чорапогащи. Показвайки задачите си крайници на  публиката. Ако би трябвало да бъдем почтени тя в действителност има необикновено дълги крака.Но за жалост бедрата и дупето й са покрити с подобен ужасяващ целулит.  Който никога не е за проявление, изключително на сцена.

 Джулиана Гани с години е известна, че интензивно тренира във фитнеса. Спазва стоманен режим на диета, самата тя го е споделяла. Само,  че в последно време май много се е отпуснала и занемарила. Докато бе омъжена за фитнес инструктора Найденов имаше стегнати форми. Но от както заживя с втория си мъж служителя на реда Теодор Гецов тялото й търпи изненадващо разпределяне на стегнатите си преди форми.

Автор:Хотарена.нет

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР