ФИФА спря трансферите на Левски. Още вчера следобед от Международната

...
ФИФА спря трансферите на Левски. Още вчера следобед от Международната
Коментари Харесай

ФИФА поряза Левски, спря трансферите заради дълг

ФИФА спря прехвърлянията на Левски. Още през вчерашния ден следобяд от Международната футболна централа са уведомили БФС. Причина за това е дългът на " сините " към африканското крило Насиру Мохамед, който има да получава близо 400 000 евро за предстоят си на " Герена ". Опитите на българския клуб да се контракти с играча удариха на камък.

" Вярна е информацията, само че тя е под надзор и към този момент имам концепция по какъв начин ще я решим. Първо желая да успокоя нашите почитатели, че това обвързване все още не е с лицензионен темперамент, защото е отвън 31 декември. Важно е да се знае, че аз персонално чаках сходно развиване на проблема и още през днешния ден ще го апелирам пред КАС ", разгласи изпълнителният шеф на " сините " Иво Ивков пред " КотаСпорт ".

" На всичко от горната страна, сега у нас трансферният прозорец е затворен и времево имаме благоприятни условия да реагираме. И не на последно, а даже преди всичко – почитателите на Левски демонстрираха, че стоят зад тима и всевъзможни опити да ни унищожат са несполучливи! Левски е безконечен ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР