ФИФА наложи много сериозно наказание на бившия си генерален секретар

...
ФИФА наложи много сериозно наказание на бившия си генерален секретар
Коментари Харесай

Чиновник от ФИФА ще трябва да се бръкне за 1 милион швейцарски франка

ФИФА наложи доста съществено наказване на някогашния си общоприет секретар Маркус Катнер. В продължение на 10 години той няма право да работи в областта на футбола и ще би трябвало да заплати санкция от 1 милион швейцарски франка.

" Решаващият състав на самостоятелния комитет по нравственос откри Маркус Катнер, някогашен заместител общоприет секретар на ФИФА и изпълняващ длъжността общоприет секретар за отговорен в спор на ползи и злоупотреби със своето състояние в нарушаване на Етичния кодекс.
 Снимка 486023
Източник:

Разследването против господин Катнер обгръща разнообразни суми, свързани с изплащането на бонуси по отношение на състезания на ФИФА, които се заплащат на висшите управителни чиновници, разнообразни промени и продължения на трудови контракти, възобновяване на частни правосъдни разходи и отговорности на господин Катнер, като длъжностно лице ", се споделя в формалното комюмике на ФИФА.

Бившият баскетболист Катнер стартира кариерата си във ФИФА, работейки с племеника на някогашния президент на органзацията Йозеф Блатер - Филип Блатер.
 От ФИФА желаят да развият полуавтоматичната технология за засадата
От ФИФА желаят да развият полуавтоматичната технология за засадата

Системата ще дава на реферите " допустимо най-хубавата поддръжка "
 Снимка 486024
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР