FIFA и американският спортен промоутър Relevent постигнаха споразумение за прекратяване

...
FIFA и американският спортен промоутър Relevent постигнаха споразумение за прекратяване
Коментари Харесай

ФИФА и американският промоутър Relevent разрешават казус за международни мачове

FIFA и американският състезателен промоутър Relevent реализираха съглашение за преустановяване на правосъдния си спор по отношение на възбраната на огромните европейски футболни лиги и клубове да играят публични мачове в Съединени американски щати.

Relevent и управителният орган на международния футбол споделиха на федералния съд в Манхатън в понеделник, че чакат съглашението „ да позволи исковете сред тях “ в правосъдния спор.

Няма гаранция, че резолюцията ще докара до осъществяване на мачове от европейската лига в Съединени американски щати. Но Relevent сподели в изказване за Financial Times, че ФИФА обмисля " промени в съществуващите си правила за това дали игри могат да се играят отвън територията на лигата ".

Агенцията и промоутърът на мачове, която е благосъстоятелност на милиардера Стивън Рос, в началото беше съдила Футболната федерация на Съединени американски щати, националния ръководещ орган, обвинявайки я в скрит план за блокиране на задгранични лиги да играят публични мачове през сезона в страната.

Искът пристигна в отговор на напъните на Relevent през 201...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР