Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага услугата Видео консултация“ за

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага услугата Видео консултация“ за
Коментари Харесай

Видео консултации с експертите на Fibank в услуга на клиентите

Fibank (Първа капиталова банка) към този момент предлага услугата „ Видео консултация “ за физически лица, които се интересуват от кредитен артикул на банката. Услугата дава спомагателен метод за връзка с банката, като е налична от понеделник до петък в диапазона от 09:00 до 17:00 ч. и е изцяло безвъзмездна.
В предизвикателната конюнктура, в която ни сложи пандемията от ковид, „ Видео консултация “ подсигурява нужната еластичност за виртуален видео/аудио диалог със чиновник на Fibank и обезпечава на клиентите успокоение и улеснение. С потребление на услугата, те могат да получат подпомагане и информация, свързани с кандидатстване или прилагане на ипотечен/потребителски заем, кредитна карта, овърдрафт по дебитна карта или банков пакет.
Осъществяването на видео диалог става посредством избор на тази опция на корпоративния уебсайт на банката:, цифровото банкиране „ Моята Fibank “ и Мобилното приложение „ My Fibank “. Услугата е налична през смарт телефон, таблет, преносим компютър или стационарен компютър.
Чрез новата услуга, Fibank се утвърждава като потребителски насочена институция и измежду най-иновативните софтуерни водачи на банковия пазар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР