Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира използването на нова и модерна

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира използването на нова и модерна
Коментари Харесай

Fibank с интегрирана нова система за одобрение на кредитни сделки – BPM

Fibank (Първа капиталова банка) започва потреблението на нова и съвременна система за утвърждение на кредитни артикули за физически лица. Системата BPM (Business Process Management – New Workflow) е създадена върху платформата IBM Business Automation Workflow.  

Новата система обгръща необятен набор от действия като приемане на искане, правене на мнение, одобрение и разпределяне на нови заеми. От нея ще могат да се възползват както актуалните, по този начин и бъдещите клиенти по отношение на предоговаряне на условия по съществуващите кредитни артикули на банката.

Новата усъвършенствана система е внедрена сполучливо и към този момент дейно се ползва от всички чиновници в клоновата мрежа. На следващ стадий следва тя да бъде надградена и да се употребява при заеми на юридически лица.

Системата BPM включва редица преимущества за клиентите и е в посока цифровизация и възстановяване на обслужването. Благодарение на нея огромна част от документите се генерират автоматизирано, подготвени за автограф, с което се икономисва време и старания. Чрез автоматизираното напредване по стъпките на кредитния развой, в това число и автоматизацията на процесите по утвърждение на кредитни артикули, се понижава и интервалът сред кандидатстването за заем и неговото следващо разпределяне.

Във връзка с въвеждането на BPM – госпожа Ралица Богоева, Изпълнителен шеф на Fibank, показа: „ Внедряването на новата система Business Process Management е част от тактиката на банката за даване на по-добро потребителско преживяване. Продължаваме развиването на продуктите и услугите за жители, като скоро ще предложим нови благоприятни условия за повишение на тяхната рентабилност. “

Информация за всички кредитни артикули на Fibank за физически лица можете да намерите на нашия уебсайт:.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР