Fiat обяви, че до края на следващия месец, марката ще

...
Fiat обяви, че до края на следващия месец, марката ще
Коментари Харесай

Fiat E-Doblo 2024 и E-Ulysse 2024 с поръчки от януари

Fiat разгласи, че до края на идващия месец, марката ще започва процеса по приемането на поръчки за закупуването на съществено обновените напълно електрически E-Doblo и E-Ulysse. Електромобилите ще бъдат налични първо в Италия и Австрия, като скоро по-късно ще станат притежание и на потребителите на останалите за марката пазари.

Освен съвсем изцяло трансформиран екстериор и интериор, версиите 2024 година на Fiat E-Doblo и E-Ulysse получават и усъвършенствано задвижване, нови решения при интегрираната мултимедийна система, както и редица нови софтуерни решения във връзка с повишението на сигурността на пътя.

Fiat E-Doblo 2024 дава обещание свободен пробег от до 320 километра, а при съществуване на бърза зарядна инфраструктура (до 100 kW), е допустимо презареждането на 80% от батерията за 30 минути.

Водачът може да избира сред три съществени режима на работа на задвижващата система- Normal, Eco и Power, както и да разчита на спомагателна успеваемост с помощта на интегрираната система за регенериране на спирачната и инерционната сила, която предлага избор сред три режима на рекуперация посредством пера от кормилото.

Fiat E-Ulysse 2024, който също разполага със система за регенериране на спирачната и инерционната сила, идва с избор сред два батерийни модула- 50 kWh и 75 kWh, като според от модификацията, свободният пробег може да доближи до надлежно 224 и 350 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР