Фейсбук Златка Димитрова разкри пред интервю с Мон Дьо, че има

...
Фейсбук
Златка Димитрова разкри пред интервю с Мон Дьо, че има
Коментари Харесай

Златка Димитрова разкри пред Мон Дьо, че има нова любов

 Фейсбук Златка Димитрова разкри пред изявление с Мон Дьо, че има нова обич до себе си. На този стадий обаче тя е твърдо решена, че ще резервира оптимално дълго самоличността на мъжа до себе си, за разлика от предходни години

" За мъжа до мен ще ви опиша в миг, в който съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да показа щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила ще се опитам оптимално да скрия персоналния си живот ", показа Димитрова. 

Усмивката не слизаше от лицето й и тя изглеждаше прелестно, тъй че очевидно новото й въодушевление я придвижва на крилета на любовта. 

" Не съм говорила в никакъв случай за нашата разлъка. Истината е, че някой път би трябвало да си потегли, с цел да бъда оценена. За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и неистини. Аз не съм подобен човек. С риск да нараня индивида до себе си ще му кажа цялата истината “, сподели плеймейтката за разлъката с Танев. За връзките с бащата на детето си Миро тя беше сбита.

" Отношенията ни са естествени поради детето. Той постоянно е добре пристигнал, в случай че желае да види сина си. Двамата прекарват известно време дружно “, изясни малко Златка, с което даде да се разбере, че с Миро-старши не са се разделили като другари. " Аз съм си все същото нормално момиче, само че с малко повече научени житейски уроци и с много сериозен багаж в сърцето. Хората не знаят, че съм много прочувствен и сензитивен човек ", споделя още тя в изявлението си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР