Фейсбук Видеокамери запечатаха странна постъпка на двойка, която се разхожда по

...
Фейсбук
Видеокамери запечатаха странна постъпка на двойка, която се разхожда по
Коментари Харесай

Камери запечатаха странна постъпка на двойка, която се разхожда във Варна

 Фейсбук Видеокамери запечатаха странна постъпка на двойка, която се разхожда по варненска улица. Минавайки край дръвче, мъжът стартира да чупи клонки от него. Видео с коментар за случилото се споделиха в обществената мрежа от Jasmin Coffee Roastery, видя Varna24.bg . Ето какво гласи и коментарът, който е от преди ден: 

" Събудихме се в тази прелестна слънчева заран с приповдигнато въодушевление в очакване на доста прелестен и положителен ден.

Но, уви, този път няма да ви зарадваме с красиви фотоси, резултат от нашия труд и обич към това, на което сме се отдали!

Днес ви демонстрираме една.. друга страна на града ни и хората в него!

Не можем да си разбираем какво тъкмо им е " предизвикало " това младо дърво, на тази двойка мъж и жена, изглеждащи интелигентни хора...сигурно са заспали спокойни и " горди " от постъпката си!

Всички желаеме една по-добра среда за живеене, някой от нас поставят старания без да желаят премия, други пък изискват без да допренесат с нищо, а трети разрушават безнаказано. Надяваме се това видео да получи публичност, с цел да жевеем всички в един по-добър град! Свят, в който всички градим и пазим ".

Видеото предизвика разнообразни мнения, като съгласно някой, мъжът може да има някакъв справедлив претекст за постъпката си и не се касае тъкмо за вандализъм. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР