Фейсбук Във видео Мишо Шамара изказа позицията си и защити циганчето,

...
Фейсбук
Във видео Мишо Шамара изказа позицията си и защити циганчето,
Коментари Харесай

Мишо Шамара неочаквано защити цигането, което взриви България с обидните си коментари

Фейсбук Във видео Мишо Шамара изрече позицията си и отбрани циганчето, което назова българите  " мърши " и отпадъци ". Ексрапърът съобщи, че всички са нападнали детето, само че никой не вижда нещата от различен ъгъл.

Припомняме, че Гилбърт Стефанов разгласява скандалното видео, а след него майка му също качи клип в мрежата и отбрани сина си. Днес циганчето качи ново видео, в което сподели, че откровено съжалява за случилото се и съобщи, че не е очаквало да стана по този начин и задачата му е била само да събере повече гледания и лайкове.

Ето какво сподели Мишо Шамара за целия скандал: 

" Не мога да допускам какъв брой обикновено се разсъждава у нас и българите повтарят нелепости и популяризират езика на омразата като папагали. Като първоначални същества и хлебарки... Като чукнеш на масата и хлебарката бяга наляво надясно ", сподели ексрапърът, представен от Блиц.

" Замислете се. Първо някакво дете псува България и българите. Защо? Безпричинно ли? Гледах видеото на майката, бях блокиран до през днешния ден, тъй като отново на някакъв расист му заявих, че е расист и той ме репортна. Чак в този момент ми разблокираха профила. Чухте ли другото нещо в изявлението на майката? Защо тя мисли, че българите са ш*бани? На всеки един лайв са псували момчето непрекъснато ", добави той.
https://www.facebook.com/BigShaBg/videos/381398199121109/ " Във всички лайв видеа у нас всеки ден от тях 30 милиона са с псуване на роми и в това няма никакъв проблем! Един ром се осмелява да псува българите и става огромен проблем. Майката споделя по какъв начин всякога са го пребивали българи непрекъснато. Изнервило се! Те са го спуквали от пердах единствено тъй като е мургаво?! Е по какъв начин да обича България? Аз и 4 милиона българи избягахме от България. У нас българите не живеят добре, а ромите живеят още по-зле.  

Не е вярно, естествено.. но знаете ли какъв брой неправилни неща стават. Проблемът е расизмът и ксенофобията, които непрекъснато биват вменявани в България ", добави още Шамара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР