Фейсбук Самозабравилият се отявлен комунист Петър Волгин отдавна демонстрира повече любов

...
Фейсбук
Самозабравилият се отявлен комунист Петър Волгин отдавна демонстрира повече любов
Коментари Харесай

Наглият комунист Волгин се изхрачи и върху успеха на Григор Димитров

Фейсбук Самозабравилият се неприкрит болшевик Петър Волгин от дълго време показва повече обич към Русия на Путин, в сравнение с към каквото и да е българско, сходно на множеството му съидейници в България. Наглецът обаче през вчерашния ден реши да натрапи мнението си още веднъж и да плюе по един от на-големите триумфи в историята - освен на тениса ни, само че и на българския спорт като цяло. Ето какво е мнението на комунягата за триумфа на Григор Димитров:
Изключително досадно е непрекъснато да ни занимават с Григор Димитров. Няма безусловно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, изгубил или приключил реми. Дали е нараснал банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува само самия него. Да превръщаш някакъв състезател в кумир, да се възторгваш от успехите му или да ревеш при загубите му е симптом на доста, но в действителност доста невисок разсъдък.

Можеше да го подминем като просто несъответстващо изявление от изветрял комунистически мозък, в случай че този мозък не получаваше държавни пари, с цел да сее пропагандата си в БНР.

Остава въпросът: Докога българското общество няма да вижда аленият бурен, който трови българското население с комунистическата си агитация и ще продължи да му заплаща заплатата?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР