Фейсбук През уикенда поп-фолк певицата Емануела развълнувала феновете си в социалните

...
Фейсбук
През уикенда поп-фолк певицата Емануела развълнувала феновете си в социалните
Коментари Харесай

Софийският съд официално опроверга твърденията на Емануела

 Фейсбук През уикенда поп-фолк певицата Емануела развълнувала почитателите си в обществените мрежи с доста прочувствен пост. Тя показа, че Софийският областен съд e дал упражняването на родителските права върху 4-годишния й наследник Мити на неговия татко, като е определил момчето да живее при него, а тя да заплаща прехрана.

Изпълнителката на " Предател “ също по този начин се осъмни, че има родствена връзка сред съдийката Елена Динева и някогашният й сътрудник Димитър Динев.

Поради това от Софийски областен съд разпространиха следното известие, предадена от Монитор:

По мотив медийни изявления по отношение на постановено от арбитър от Софийски областен съд решение по спор за наставнически права сред Емануела Цветкова и Димитър Динев, управлението на Софийски областен съд намира за належащо да се посочи, че няма никаква родствена връзка сред съдията, решил делото и една от страните по същото. Заявяваме, че остро се противопоставяме на потреблението на квалификации по връзки на съдията, с които се визира нейното персонално човешко достолепие и положително професионално име. Недопустимо е упражняването на пълномощия от български арбитър, в сходство със законовите условия и по силата на вътрешното му разбиране, да се трансформира в мотив и средство за личностна кавга и в опит да се манипулира публичното мнение, доколкото съдът е държавен орган, предназначен да пази върховенството на закона и да съхранява основания публичен ред. Несъгласието с постановеното решение не може да е мотив за личностни нападки към съдията, като правилността на решението предстои на инспекция по законоустановения ред. Ръководството на Софийски областен съд още веднъж декларира кардиналната си позиция да се опълчва изрично на сходен тип медийни офанзиви против съдии.

А ето и целият текст на Емануела:

Когато става дума за децата ми, няма по какъв начин да замълча. Започваме оттова, че нищо от моите доказателства и очевидци по делото не са взети под внимание. Защо ли? Бившата другарка на Димитър Динев, Ванеса Георгиева (която е извънреден човек и поради която постигнахме съглашение преди известно време), свидетелства, че той не се е виждал със сина си през времето, когато са били дружно! Мотивите за правосъдното решение обаче са, че аз съм отчуждавала сина си от татко му, тъй като доста съм работила. Какво да кажем за докторите, които дават нощни смени, както и за всички дами, които работят нощно време или на смени и имат деца... Нима те не се грижат за децата си? Но съгласно арбитър Елена Динева нямаме това право...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР