Фейсбук Повлияни от добрата инициатива Защото сме хора на група доброволци

...
Фейсбук
Повлияни от добрата инициатива Защото сме хора на група доброволци
Коментари Харесай

Пред Катедралния храм във Варна стартира кампанията Защото сме хора

 Фейсбук Повлияни от положителната самодейност " Защото сме хора " на група доброволци от София и Пловдив, във Варна също се провежда дарителска акция с пакетирани артикули от първа нужда. Целта е със събраните артикули да бъдат подкрепени хора без дом, останали без работа, възрастни и наранени от Covid-19.

На 29 април 2020 година (сряда) в 18:00 ч. пред входа на катедралния храм " Св. Успение Богородично " ще бъде даден старт на самодейността " Защото сме хора " за Варна. Всеки искащ да даде своя принос за идеята може да остави хранителни артикули, най-добре в найлонова торбичка.

В торбите се слагат храни по лична преценка, само че с изискването те да бъдат пакетирани или консервирани в период на валидност. Препоръчителните храни са: самун, пастет, лютеница, консерви, макарони, ориз, фасул, леща, кроасани, вафли, соленки, бисквити, сухи пасти и така нататък

Хората, които желаят да дарят артикули, само че нямат опция да участват персонално на място, могат да се обадят за спомагателна спогодба на тел. 0887 522 612 – Искра Чакърова,или да потърсят уредниците във фейсбук групата #Защото сме хора – Варна.

Идеята е самодейността да продължи ВСЕКИ работен ден в един и същи час до края на изключителното състояние при съблюдаване на всички условия по отношение на основаната епидемиологична конюнктура в страната.

Varna Mall се причислява към самодейността и приканва всеки, който може, да помогне! Вярвайте - даже и дребната помощ, заредена с обич и съпричастие, може да направи чудеса!

Призив за съпричастност насочи и известният водещ Ники Кънчев. 

И не забравяйте – Вашите дарения ще бъдат одобрявани всеки работен ден в 18:00 ч. пред входа на варненската катедрала!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР