Фейсбук Последните месеци с тъга станах свидетел на непредсказуемите и опустошителни

...
Фейсбук
Последните месеци с тъга станах свидетел на непредсказуемите и опустошителни
Коментари Харесай

Известният пулмолог д-р Симидчиев също се ваксинира и призна за огромна тъга

 Фейсбук Последните месеци с горест станах очевидец на непредсказуемите и опустошителни резултати от инфекцията със SARS-CoV2. В последните седмици, виждам по какъв начин един чисто медицински проблем и неговото решение излишно се политизират. Това написа след имунизацията си през днешния ден пулмологът доктор Александър Симидчиев. Ето какво още написа той:

" Днес се усещам признателен и преклонен пред размера и размаха на международните научните постижения. Също по този начин съм вдъхновен, че включих и своите рибозоми към общата изгода за справяне с пандемията и опазване на здравето на близки, познати и пациентите, за които се грижа. Благодарен съм на учените, доброволците и промишлеността, които направиха всичко това допустимо. Преди да пристигна и Вашата опция за гореописания коктейл от страсти, не се колебайте - информирайте се! Обилно! Изчерпателно! Безрезервно! Същевременно фанатично търсете НАДЕЖДНИ източници на информация.

Можете да следите и какво се случва с нас - имунизираните!

С присъединяване си надграждаме данните от клиничните изследвания и вършим имунизациите още по сигурни. По настрана можем да борим пандемията, само че дружно ще я преборим! "

Към поста му има и фотоси от имунизацията му против ковид.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР