Фейсбук Почти година след операцията на Стели от Варна, родителите на

...
Фейсбук
Почти година след операцията на Стели от Варна, родителите на
Коментари Харесай

Нова беда споходи семейството на Стели от Варна! Сега братчето му се нуждае спешно от помощ!

 Фейсбук Почти година след интервенцията на Стели от Варна, родителите на дребното момченце още веднъж са пред съществени тествания. Този път поради по-голямото му братче, 8-годишният Емилиян, който се нуждае от незабавна интервенция в чужбина. Ето какво споделя майката на момченцата Силвия Емилова:

" От предходната година Емо получи признаци като изпускане по огромна потребност. С времето това се усложни. Във Варна и София сложиха доста диагнози. Преди два месеца беше взета биопсия на детето в Пирогов, а преди към три седмици бе осъществена и комплицирана тричасова интервенция на дебелото черво. Всичко мина сполучливо.

Преди дни получихме резултатите от втората биопсия, от която се открива липса на ганглийни кафези в ректума. Това значи, че би трябвало да се присадят тези кафези. Тук, в България, отхвърлят да извършат тази интервенция. Това наложи да потърсим още веднъж помощ от непозната клиника. Очакваме до края на идната седмица оферта за точната сума, само че по първична преценка са нужни най-малко 10 000 евро, настрана от това ще имаммного разходи за път, престой, консумативи и лекарства за детето. Операцията би трябвало да бъде осъществена най-късно доникъде на месец септември тази година. Затова сме мощно обезпокоени, защото фамилията не разполага с тези средства. Емо има дни, в които е добре, само че има и дни, в които изпитва много силни болки. Коремчето му е подуто, на специфична диета е. Не би трябвало да яде нищо солено и пържено, изисква огромни грижи.  

Призоваваме още веднъж всички положителни хора с огромни сърца, които бяха до нас в, да оказват помощ, в случай че имат опция! “, прикани майката на Емо Силвия Емилова.

Тя още веднъж изрази голямата си признателност към всички донори, които избавиха по-малкия й наследник Стели при тежката интервенция, която детето претърпя на 1 август предходната година. За положението на Стели Силвия показа:

" Стели е радикално друг след тази интервенция. Израстна на височина, организмът му укрепна, духът също. При него се постановат само профилактични прегледи. Поддържаме връзка с професора, който извърши интервенцията и се консултираме с него. Сега обаче грижите ни са ориентирани напълно върху здравето на братчето му. Моля, подайте ръка, с цел да осигурим един естествен и пълностоен живот на детето ни! “

Можете да помогнете като дарите средства:

IBAN в бг левове към Банка ДСК с титуляр Емилиян Красенов Стефанов:

BG48STSA93000026548514

PayPal:[email protected]

Благодаря Ви!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР