Фейсбук По повод на сигнал от родител, че в сайта на

...
Фейсбук
По повод на сигнал от родител, че в сайта на
Коментари Харесай

Директорът на СОУ Климент Охридски: Преди Шушана сайтът ни бълваше порно, спрян е преди 10 години и сме подали над 100 сигнала

 Фейсбук По мотив на сигнал от родител, че в уеб страницата на влиятелно варненско учебно заведение звучи чалга, Varna24.bg потърси за коментар шефът на СОУ " Климент Охридски " във Варна.

Ето какво разяснява Петко Петков във връзка на скандалното неразбирателство, уронващо престижа на обичаното варненско централно учебно заведение:

" Проблемът е една доста остаряла версия на училщния уебсайт, който преди повече от 10 години стартира да бълва единствено порно, очевидно го бяха хакнали. Тогава го спряхме, тъй като превземаше пространството с някакво нецензурно наличие, само че очевидно в бързината, не сме съумели да изпипаме до дъно прекъсването. От тогава досега несъмнено най-малко 100 пъти минимум сме писали на админите на уеб страницата, че това не е формален уебсайт на учебно заведение " Климент Охридски ", че молим да се подхващат неотложно ограничения той да бъде спрян.

Официалният уеб страницата на учебното заведение е http://klimentvarna.com/. Всичко останало, с някакви допълнения, не е настоящо и няма по какъв начин да се свърже с нас. Тъй като това е уронване престижа на учебното заведение, за следващ път ще подадем сигнали до Министерство на вътрешните работи.  Правили сме го и до в този момент, само че резултат не е имало. Възползвам се да прикани родителите да не влизат във подправени уеб сайтове, а да следват формалната ни версия, с цел да не толерираме хакерските офанзиви на хора, които целят да ни злепоставят ", разяснява Петко Петков. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР