Фейсбук Окръжен съд - Варна остави без уважение искането за промяна

...
Фейсбук
Окръжен съд - Варна остави без уважение искането за промяна
Коментари Харесай

Съдът не пусна жестокия убиец на таксиметровия шофьор да си отиде у дома

Фейсбук Окръжен съд - Варна остави без почитание настояването за смяна мярката за неотклонение " задържане под стража " на Космас К., упрекнат в обир, съпроводен с убийството на таксиметров водач през април тази година. 
Искането на отбраната беше подкрепено с показани пред съда уверение за непрекъснат адрес, декларация от майката на Космас, че до февруари са живеели дружно в Дългопол, преди да замине за Варна, където по неговите думи си бил намерил работа. 
Представени бяха и няколко характерности, както и краткотраен трудов контракт на обвинения. Прокурорът по делото изложи, че Космас К. е напуснал непрекъснатия си адрес, водил е бездомнически живот и е бил наркозависим, употребяващ амфетаминопроизводни. Според обвиняването, производството е пред привършване и не са налице нови условия, които да променят предлагането за заплаха. 
Припомняме, че Космас К. и Ренета Д. за упрекнати в убийството на 61- годишния водач Васил А., който през април тази година бе смъртоносно прободен с нож в опит да бъде ограбен на метри от военното отделение край село Каменар.
Според правосъдния състав, през днешния ден показаните доказателства не могат да разколебаят обоснованото съмнение, че Космас К. е съпричастен към предявеното обвиняване в тежко съзнателно закононарушение, което се санкционира с " отнемане от независимост " за повече от 10 години. Като одобри, че съществува заплаха лицето да се укрие или да извърши друго закононарушение, Окръжен съд - Варна удостовери мярката за неотклонение " задържане под стража ". 
Определението на съда може да бъде обжалвано в 3-дневен период от през днешния ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР