Фейсбук На 12 октомври район "Младост" ще отбележи своя празник. Водосвет

...
Фейсбук
На 12 октомври район "Младост" ще отбележи своя празник. Водосвет
Коментари Харесай

Днес район Младост празнува

Фейсбук На 12 октомври регион "Младост " ще означи своя празник. Водосвет за здраве, благоденствие и дългоденствие ще бъде отслужен в Православен храм "Св.Пророк Илия " в 9.30 часа.
Празничната стратегия продължава в 10 часа на стадион "Локомотив ", когато ще стартира VII-та Общоградска спартакиада на хората от третата възраст. По традиция ще вземат участие представителни тимове от "Младост ", "Аспарухово ", "Одесос ", "Приморски " и "Владислав Варненчик " с капитани районните кметове. Състезателните дисциплини ще бъдат четири, а след музикално-артистичната стратегия общоградската спартакиада ще приключи с надиграване - ръченица и валс.
На 13 октомври (петък), в 17 часа, на сцената на летен амфитеатър в Общински спортно-развлекателен комплекс "Младост " е началото на рок концерт с присъединяване на групите Headmaster, Sympathy и Forgot the ten.

На 14 октомври (събота), от 16 часа, в парк "Младост ", най-малките поданици и посетители на региона ще се забавляват с актьорите от Държавен куклен спектакъл - Варна, които ще показват спектакъла "Лакома мецана " по Ран Босилек.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР