Фейсбук Музикантът, известен от група Хиподил, Венцислав Мицов е в Александровска

...
Фейсбук
Музикантът, известен от група Хиподил, Венцислав Мицов е в Александровска
Коментари Харесай

Музикантът Венци Мицов се заразил с COVID-19 на опашка за ваксина

 Фейсбук Музикантът, прочут от група " Хиподил ", Венцислав Мицов е в Александровска болница с COVID-19. Той е дал позитивен тест няколко дни откакто се ваксинирал против ковид. Той се ваксинирал с " АстраЗенека " и по-късно имал температура, която в началото помислил за странична реакция.

Ето какво показа мизикантът в персоналния си профил във Facebook, публикувайки и фотография от болничната стая в " Александровска болница " в София.

" Това е Марко Тотев. Той имаше положителни планове. На 20-ти отиде да се имунизира, с цел да пази близките и себе си от COVID-19.

Кой да знае, че до момента в който е чакал да се имунизира, Марко Тотев ще се болести с това, против което се имунизира.

Няколко дни по-късно, откакто температурата не спадаше, Марко Тотев си направи проучвания, измежду които PCR-тест и скенер. И познайте какъв беше резултатът - ковидче и пневмония.

Днес Марко Тотев лежи в коронавирус отделението в Александровска, получава коктейл от антибиотици и всевъзможни други знайни и незнайни лекарства.

Пазете се! Човек към този момент не знае къде ще я залепи тая гадина...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР