Фейсбук Има едно място в центъра на Варна, близо до Катедралата

...
Фейсбук
Има едно място в центъра на Варна, близо до Катедралата
Коментари Харесай

Сдружение Няма невъзможни неща изпълва дните преди Коледа с дъх на горещ шоколад, хубави емоции и доброта

 Фейсбук Има едно място в центъра на Варна, покрай Катедралата и Централна поща, в което сивотата и негативизмът не виреят – Сдружение " Няма невъзможни неща “ и двата му клуба – Клуб Хвърчило и неповторимият ХамелеON.  

Залата за събития ХамелеON е едно топло, Коледно и уютно място, в което варненци могат да се заредят с позитивни страсти, добрина, поддръжка.

Това е работилница за стойностни неща, които оказват помощ и радват хората. За това, което се случва в клуба споделя Дияна Настева:

" Въпреки рестриктивните мерки поради КОВИД-ситуацията, сме организирали няколко неща, които да " стоплят “ хората – ето малко обстоятелства:

През Декември в залата ни за събития ХамелеON организираме:

. Нещо ново за града – приготвили сме " шоколадови бомби “ (шоколадови топки, цялостни с бонбони). Сами вършиме на място и с наша помощ своя Горещ шоколад – избирате си една от забавните ни чаши, слагате си топката в нея, заливате я с горещото мляко и украсявате с всевъзможни пръчици, бонбонки, сладости. Има чаши и украси, подобаващи както за младежи, по този начин и за деца. А несъмнено и за " пораснали младежи “.

Всеки може да мине през ХамелеON и да направи собствен Горещ шоколад – работим от 10 до 18 часа, от понеделник до събота. Продаваме и опаковани шоколадови бомби.

В петък 18.12 от 16 часа ще създадем работилница за шококадови бомби за младежи – на място ще вършим шоколадови бомби.  

Сред забавните ни занимания е и накичване на бисквитки. Даваме ви бисквити, които с наша помощ да украсите с течен шоколад, цветни захарни пръчици... и си ги хапвате. При нас на място се прави, уместно е за деца... и за всички възрасти.

“ " е работилница за деца – една обичайната и неповторима наша работилница. Децата с наша  помощ засаждат семена в цветни чашки и ги отнасят вкъщи си, радват се на свежа зелена декоративна тревичка или билки. В нашето обществено дружество сме създали и подукт за пласиране – пакет " Градинка в чашка – засади вкъщи “.

В залата сме подредили с красиви и качествени сувенири и коледни украси, направени от майки на деца с увреждания и обществени предприятия. На базара има и няколко продукта на нашето обществено дружество " Няма невъзможни неща “ – саксийки с коледни растения и декорация, картички, Вълшебни буркани. Има и артикули, на базара се продават и продукти  на Росина Русева – с благотворителна цел (тя е с двигателни усложнения и събира средства за терапия). След Коледа ще има и " Наденички с греяно вино “. 

В организираме неповторими действия за младежи и младежи – залата е място за другарство, споделено учене, развиване и забавление. По време на КОВИД организираме извънредно сполучливи и доста на брой онлайн срещи и занятия с младежи и доброволци от цялата страна.

През този месец работното ни време е от понеделник до събота 10.00-18.00 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР