Фейсбук Гласовитата певица Нелина си подари няколко слънчеви дни в южната

...
Фейсбук
Гласовитата певица Нелина си подари няколко слънчеви дни в южната
Коментари Харесай

Нелина гласува от Гърция: Пред избирателната секция все скъпи возила и всички те с българска регистрация!

 Фейсбук Гласовитата певица Нелина си подари няколко слънчеви дни в южната ни съседка Гърция. Изпълнителката стегнала куфара след няколко сполучливи концерти в страната, с цел да се наслаждения на лятната си почивка. 

Интересното в тази ситуация е, че Нелина за първи път гласоподава на изборите от чужбина и показа по какъв начин е протекъл изборния ден в южната ни съседка. 

" Гласувах като всеки виновен жител на България! И ти гласоподава, нали?! Когато планирахме почивката ни в Гърция разбрахме, че ще имаме изборна секция тук и пристигнахме спокойни, че ще съвместим двете - удоволствието и дълга. От плажа отидохме в изборната секция. Адресът и беше комплициран в формалния уебсайт, все пак опашките от гласоподавателите са се извили от рано сутринта!

Организацията беше на равнище, бяха дружелюбни към гласоподавателите, помагаха при потребност и минахме със скорост 10-тина души за 10 минути. До към 17 ч. в това малко градче бяха дали своят вот близо 900 нашенци! През цялото време прииждаха още и още българи. Донесохме кафенце да освежим комисията, че в късния следобяд бяха още на по баничка и вода. Излязохме и си тръгнахме удовлетворени от толкоз съзнателни и виновни хора за бъдещето на страната ни!

А пред изборната секция и в близост все лъскави, скъпи возила и всички те с българска регистрация! Вдигнахме левъла на Неа Перамос ", написа Нелина в официалната си страница във " Facebook ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР