Фейсбук Доброто начинание на Община Варна чрез Наредбата за финансово подпомагане

...
Фейсбук
Доброто начинание на Община Варна чрез Наредбата за финансово подпомагане
Коментари Харесай

Община Варна отново ще подпомогне облагородяването край жилищните блокове

 Фейсбук Доброто начинание на Община Варна посредством Наредбата за финансово подкрепяне на " Проекти за озеленяване и благоустрояване ", свързани с възстановяване положението на зелените площи, общинска благосъстоятелност, да предизвика инициативността на жителите да се почувстват стопани на прилежащите до жилищата им пространства като ги облагородят и стопанисват в идващите три години, се радва на добър банкет и известност.

През 2019 и 2020 година възползвайки се от изискванията на Наредбата в Район " Приморски " бяха облагородени прилежащите пространства към 10 етажни собствености / Европейски Съюз /.

Във връзка със декларирания интерес и отправени към районната администрация запитвания, от регион " Приморски " уведомяват, че и през 2021 година са обезпечени бюджетни средства за осъществяване на планове за озеленяване и благоустрояване.

Крайният период за кандидатстване е 30 септември, а утвърдените планове би трябвало да бъдат изпълнени до 30 ноември.

За облекчение на кандидатстващите Европейски Съюз и Сдружения на притежателите / Секретен сътрудник / на уеб страницата на Район " Приморски ",, в раздел " Етажна благосъстоятелност " са оповестени изискванията и реда за присъединяване.

Вярваме, че постигнатият до момента добър резултат от осъществяването на Наредбата, ще стимулира повече поданици на региона да се включат в това начинание и по този начин да дадат своя принос за основаване на още красиви озеленени кътове и места за отдих, допълват от районното кметство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР