Фейсбук Дизайнерката Миглена Каканашева - Мезг се премести да живее в

...
Фейсбук
Дизайнерката Миглена Каканашева - Мезг се премести да живее в
Коментари Харесай

Мегз призна за невероятна среща с Роналдиньо

 Фейсбук Дизайнерката Миглена Каканашева - Мезг се реалокира да живее в Дубай и наподобява няма желание да се връща в родината ни. Там също й се отвори парашута, откакто имаше невероятна опция за реализация, за каквато мечтаят доста дами. 

Прочутата родна дизайнерка от Раковски призна за невероятната си среща с Роналдиньо и какво в действителност ги свързва. 

" Какъв ден единствено Един от най-близките ми хора тук е от притежателите на крипто валутата ATARI. Днес, както си лежах, ми се обади и ми сподели:  “Снимаме новата ни рекламна акция с Роналдиньо. Нали разбираш от тези неща, искаш ли да окажеш помощ в организирането на акцията ". Бях “Моляяя, какво, даааа! ", похвали се Мегз в обществените мрежи.

И добавя: " Знаете, че съм работохоличка и се изучавам да пребивавам по различен метод и да си почивам до момента в който съм тук. Но беше толкоз хубаво за пръв път да вземам участие в нещо изобретателно тук и то на международно равнище ". 

Мегз съдействала извънредно доста за акцията, а извънредният ПР на плана останал очарован от нейните умения и креативно мислене. Все отново Мегз не е изоставила работата си в България и разгласи, че до броени дни ще показа новата си сбирка бански
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР