Фейсбук Дизайнерката Евгения Борисова разказа как е станала жертва на голяма

...
Фейсбук
Дизайнерката Евгения Борисова разказа как е станала жертва на голяма
Коментари Харесай

Известна българска дизайнерка жертва на голяма измама

Фейсбук Дизайнерката Евгения Борисова описа по какъв начин е станала жертва на огромна машинация. В персоналния си профил във фейсбук тя разказа по какъв начин най-малко 30 души от целия свят са преметнати от световна организация за образуване на събития.

Ето какво написа тя:

Преди две години бях излъгана от международна организация за образуване на събития и на мен дружно с най-малко 30 участника от целия свят ни бяха откраднати огромни суми пари, които не ни бяха върнати и се наложи всеки да се обърне към правовите органи и полицията на своите страни.Тези от Европа не съумяха да потърсят помощ от своите страни, тъй като се оказва, че в цяла Европа мирише еднообразно на развалено,От Русия се отхвърлиха да търсят правата си, тъй като взеха решение, че нямат късмет с тези обтегнати връзки с Европа.

От Нова Зеландия и Уганда диалогът ни завърши откакто ми пожелаха триумф и показаха състрадание.От моята страна имаше още едно излъгано лице, което сега ще оставя единствено да избере желае ли да сложи името си под този пост и да се разгласи като пострадало в общественото пространство.

Обърнах се към ГДБОП или по тъкмо към отдел за битка с кибер закононарушенията, тъй като това от началото до края се оказа добре работеща и планувана девет годишна скица без да се постанова срещата ни с въпросните нарушители. Те имат история и си служат с лица от международния фешън свят намерено и непритеснявани.

Накратко нашата полиция, от която толкоз се опасяваме и на която толкоз разчитаме не ми обърна никакво внимание и реши, че тези изроди не са измамници, а просто съгласно тях били изпаднали в затруднено състояние, взеха всички доказателства и материали, които бях подготвила, сложиха ги в един джоб и си измиха ръцете със СДВР-София като не си направиха трудът за НИЩО.

Започнаха едни призовки и едни нелепости да отида да им обясня какво се е случило и за какво се окайвам.

Отидох веднъж и на вратата чаках с крадци, джебчий, роми и т.н.Обяснявах се два часа и най-после ми споделиха, че нямат ксерокс в постройката и ще се наложа да си го напиша в къщи и отново да вървя при тях да им предам недоволството си. Отказах, тъй като нямам никакво ненужно време с цел да се разправям с каквото и да е при изискване, че разбрах незабавно, че никой в никакъв случай от българска страна няма да ме отбрани, държаха се по този начин все едно аз съм нарушителят и ме заплашиха с арест в случай че откажа да им опиша наново всичко. Попитах ги те какво ще създадат в случай че отида повторно да им повторя всичко, което съм научила сама за схемата им и отговорът беше: – Нищо не можем да създадем ние, тъй като нямаме такава пълномощия, само че подобен е редът.

Започнаха призовки и търсения, при което ме трансферираха към седмо РПУ София и там отхвърлих да отида и даже полицията пристигна да ме разпита на място в цеха, тъй като бях със строшен крайник.

Естествено никакво придвижване няма по моя въпрос и в никакъв случай няма да има. Полиция няма. Тя работи изборно единствено в случай че някой има интерес. Направих лично следствие, чатове, имейли, телефонни номера, самопризнания, само че никой не се поинтересува да ме отбрани и да потърси сметка на нарушителите при изискване, че те към момента се популяризират и набират нови претенденти за събитията си.

СПЯТ и нехаят нашите служители на реда, само че виждаш ли такива комплицирани неща " разкриват “, когато пожелаят за два часа.

Аз съм обществена персона и няма кой да ми обърне внимание, а какво да кажем за елементарния човек. Циркът е цялостен в тая страна!!! Всеки ден пускайки новините виждам най-малко две неистини и две неприятни вести и след това ми споделят какъв брой добре живеем с цел да не не помни. Започвам да изгубвам всякаква вяра. Знам, че на никой не му пука за нищо и за никой в тази страна. Няма съзнание и самочувствие българинът. Не имам вяра в Европейско единение и морал, тъй като няма подобен.Няма такива полезности, измислени са от ръководещите за надзор на масите както преди този момент е бил фиктивен комунизмът и всички несгоди на земята.Всяка вечер виждам политици които ми изясняват кое било по- зло и кое по положително, само че аз като дете на прехода видях и единия и другия живот и самоуверено мога да кажа, че в основата на всичко е ползата. към пари, към непознатото, лакомия за власт, низки пристрастености и перверзност, канони които ни постановат и ни не разрешават да мислим без боязън и свободно.

Това е то Българино, само че нищо……ти си спи спокоен и облъчен до момента в който не заспиш безконечен сън! “, написа тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР